DuoPro Pestrepeller PS-927M In stoc
695 MDL

Detalii:

DUO Pro Pestrepeller - este un dispozitiv anti-rozătoare ce emite unde ultrasonice aleatorii,  cu o frecventa intre 30000 si 65000 Hz la difuzoarele cu ultrasunete si 25000 Hz la tweeter . Caracterul unic al ultrasunetelor emise de aparat loveste asupra sistemului nervos si auditiv al rozatoarelor, obligindu-le sa plece. Caracteristica aleatorie a ultrasunetelor emise serveste pentru a evita posibilitatea obisnuirii rozatoarelor cu undele ultrasonice respective. Avantajul acestui dispozitiv este autonomia sa - nu trebuie schimbate frecventele periodic, acest lucru se intimpla automat. Aparatul poate fi utilizat pentru combaterea rozătoarelor în spaţii închise. Acest dispozitiv Anti-rozătoare poate fi utilizat în zone de producţie diferite (depozite, fabrici, magazine, restaurante) şi la domiciliu.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

 

Date tehnice:

Alimentare: 220 V
Frecventa 25 000 - 65 000 Hz (continuu variabila)
Unghiul de propagare: 260º
Puterea sonora: 2x135 dB
Dimensiuni: diam. 120 x 98 x 88 mm
Greutate: 420 gr.

Suprafata de actiune:  570 m²


Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!