Retur

Persoanele Fizice care au achiziționat, produse online, au dreptul să le returneze în termen de 15 zile de la data de facturare.

Pentru returnarea produsului să ne contactați pe adresa de mail contact@antirozatoare.md.

! Costurile aferente transportului returului vor fi suportate de către client.

Responsabilitatea expedierii și ambalării corespunzătoare a produselor revine clientului, firma noastra nu își asumă responsabilitatea pentru coletele deteriorate datorită ambalării necorespunzătoare, afectate în timpul transportului.

Coletul va fi verificat la livrare, în cazul în care apar defecte cauzate de transport care afectează funcționarea produsului costurile aferente remedierii problemei vor fi deduse din suma returnată.

În cazul în care produsul ajunge complet distrus, furnizorul își rezervă dreptul de a refuza coletul.

Produsele returnate trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.

În funcție de opțiunea clientului, banii se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 30 zile de la primirea produsului într-un cont bancar indicat de client.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile sau consumabilele sigilate, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit) dacă produsul este returnat în această stare, clientul este îndreptățit să solicite rambursarea întregii sume plătite. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

În cazul achiziționării produselor din gama “Anti insecte”, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că tuburile UV din interiorul acestora, fac parte din categoria consumabile și drept urmare, se înlocuiesc atunci cand este cazul, de către cumpărător, achiziționându-le de la orice magazin de bricolaj.

Nu se primesc în service produsele care necesită schimbarea tuburilor !

În cazul în care clientul dorește să returneze un echipament folosit, costurile de înlocuire a consumabilelor vor fi suportate de acesta.

Antirozatoare Categorii

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!