Despre noi

AntiRozatoare.md - marcă a SC Vlarom Com SRL Chișinău - importator și distribuitor în Moldova a dispozitivelor electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor și a altor animale dăunătoare, ce își desfășoară activitatea din anul 2006 în Chișinău.

Firma noastră pune la dispoziție aparate moderne, ecologice care nu sunt dăunătoare omului și mediului ambient. Aceastea sunt omologate conform normelor și standardelor Uniunii Europene.

Produsele comercializate de AntiRozatoare.md au fost achiziționate de societăți comerciale mari din industria alimentară, depozite de medicamente, rafinării, societăți de transport, firme cunoscute de deratizare precum și foarte multe persoane fizice, pentru gospodăriile personale.

Conform normelor Uniunii Europene, aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, fără pericol pentru om, fiind optime în sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici) unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsecție.

Antirozatoare Categorii

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!