Termeni şi condiţii

Bine ați venit pe site-ul www.antirozatoare.md Acest site este proprietatea firmei VLAROM COM, având sediul social în Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75, cu datele de identificare cod fiscal: 1006600043002 și cod TVA 0403479.

Utilizarea de către dvs. a site-ului este supusă Termenilor și Condițiilor cuprinse în acest document, precum și politicii de confidențialitate.

DATELE DE CONTACT la care vă puteți adresa pentru orice sesizare: contact@antirozatoare.md.

Acceptarea termenilor

Prin accesarea site-ului sau utilizarea serviciilor, sunteți de acord să acceptați și să respectați Termenii și Condițiile impuse de site. Vă rugăm să nu utilizați serviciile site-ului, dacă nu citiți și nu acceptați Termenii și Condițiile.

Nu puteți utiliza serviciile site-ului, dacă nu ați împlinit vârsta de 18 ani.

Administratorul site-ului își alocă dreptul ca să poată modifica în orice moment Teremenii și Condițiile, fără notificare prealabilă. Continuând să utilizați serviciile site-ului, sunteți de acord că Termenii și Condițiile modificate se vor aplica de la sine.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, utilizatorii site-ului sunt de acord să primească mesaje de informare, de orice fel, pe adresele de email pe care s-au înregistrat.

www.antirozatoare.md, poate oferi și alte servicii, care sunt reglementate de diferite Condiții de utilizare.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizare a site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.

BRANDBOX SRL garantează utilizatorului acces la efectuarea de comenzi și informare pe site-ul antirozatoare.md.

Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră.

Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului

SCOPURILE ȘI TEMEIUL JURIDIC în care sunt prelucrate datele cu caracter personale este de vânzare a produsului afișat pe site. Temeiul juridic este art. 6 al. b) din GDPR.

DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI ai datelor cu caracter personal sunt: procesatorii de plăți, firmele de curierat și serviciile de contabilitate.

PERIOADA PENTRU CARE VOR FI STOCATE DATELE CU CARACTER PERSONAL SAU CRITERIILE UTILIZATE PENTRU A STABILI ACEASTĂ PERIOADĂ este de 3 ani.

Compania noastră NU utilizează procese decizionale automatizate incluzând crearea de profiluri, precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

Se pot înregistra numai persoane care au împlinit vârsta de 18 ani, conform legislației din România.

Utilizatorii trebuie sa furnizeze numai date adevărate, complete așa cum sunt ele cerute în formularul de înscriere. Utilizatorul își poate actualiza datele în orice moment. În cazul în care apar suspiciuni că datele furnizate sunt false, www.antirozatoare.md, își rezervă dreptul a șterge contul acestora, fără anunț prealabil.

Un utilizator poate deschide un singur cont. El este răspunzător de păstrarea în siguranță a parolei și nu trebuie să permită altor persoane să utilizeze contul sau. Mai mult de atât, în cazul în care constată că parola sau contul a fost utilizat de terțe persoane, este obligat să anunțe imediat www.antirozatoare.md la adresa contact@antirozatoare.md.

Este obligatoriu pentru utilizatorii site-ului de a oferi categorii de date cerute pentru realizarea cu success a înregistrării. În cazul în care utilizatorii nu oferă datele marcate ca obligatorii, nu vom putea fi în măsură să finalizam procesul dumneavoastră de înregistrare, deci nu veți avea acces la produsele sau serviciile noastre.

Produsele și serviciile oferite pe site-ul www.antirozatoare.md

În acest moment pe site-ul www.antirozatoare.md, se comercializează produse împotriva dăunătorilor. Prețurile produselor nu includ costurile de livrare.

Modalități de plată

RAMBURS – (cash) la primirea coletului
TRANSFER BANCAR – prin ordin de plată în cont MD33FT222450600000258498

Condiții pentru cumpărător

La înregistrarea pe site, să furnizeze date de contact corecte.

Să ceară vânzătorului mai multe informații referitoare la marfa pe care dorește sa o achiziționeze. Cererea de informații se face la adresa de email:contact@antirozatoare.md.

Să nu lanseze o cerere de cumpărare dacă nu dorește marfa.

Dacă cumpărătorul renunță la comanda plasată, acesta trebuie să trimită o notificare către contact@antirozatoare.md. Dacă cumpărătorul nu este la prima tranzacție pe care o anulează, atunci administratorul platformei www.antirozatoare.md, își rezervă dreptul de a restricționa accesul cumpărătorilor care au avut tranzacții nefinalizate în trecut.

Politica de cookie-uri

Citește mai multe aici.

Politica de confidențialitate

În calitate de autor/proprietar/administrator al website ului www.antirozatoare.md, VLAROM COM, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, VLAROM COM, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Reguli generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu art. 4 al legii 677/2001 Protecția datelor, actualizata 2013, datele cu caracter personal trebuie să fie:
• prelucrate cu bună-credință;
• colectate în scopuri determinate, explicite și legitime;
• adecvate, pertinente și neexcesive prin aplicare;
• exacte și actualizate,

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite, în conformitate cu scopurile menționate.

Informațiile cerute (fără a se limita la, nume de utilizator, adresa, numărul de telefon, și adresa de e-mail) pot fi colectate în momentul înregistrării utilizatorilor pe site, numai dacă le oferiți voluntar.

Dacă nu sunteți de acord cu colectarea datelor dumneavoastră vă rugăm să nu utilizați serviciile site-ului www.antirozatoare.md.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date a site-ului www.antirozatoare.md, vă rugăm să ne notificați cererea dumneavoastră la adresa contact@antirozatoare.md.

Informații

Cum comand?

Pe acest site, puteți plasa comanda în 3 feluri:
1. Direct pe site-ul antirozatoare.md;
2. Prin apel telefonic la numărul de telefon 2060 405 369 sau 0604 05369.
3. Prin e-mail, la adresa contact@antirozatoare.md.

Procesul de comandă trebuie urmărit cu atenție. VLAROM COM își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula o comandă în cazul în care produsele nu sunt disponibile sau dacă apar suspiciuni legate de autenticitatea detaliilor clienților (detalii personale incomplete sau incoerente). Comunicarea anulării comenzii (prin e-mail sau telefon) poate să nu fie imediată și poate fi rezultatul contactului ulterior cu clientul.

Antirozatoare Categorii

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!