AttackWave Pestrepeller PS-927 In stoc
560 MDL

Detalii:

Dispozitivele Anti-rozătoare cu ultrasunet (şobolani, şoareci) se utilizează pentru protecţia eficientă împotriva rozătoarelor (şobolanilor, şoarecilor) în spaţii închise. Acesta poate fi folosit la domiciliu şi la locul de muncă - în birouri, cafenele, restaurante, ș.a. Attack Wave Pestrepeller nu are nevoie de realimentare chimică. Este absolut inofensiv pentru om, animale de casă, şi, de asemenea, nu afectează obiectele de uz casnic şi echipamentul industrial. Aparatul Anti-rozătoare cu ultrasunet împotriva șoarecilor a trecut testul de eficiență. În multe ţări ale lumii, Attack Wave Pestrepeller este inclus în complectația casei ca o protecţie împotriva rozătoarelor (şobolani, şoareci). Rozătoarele - şobolanii şi şoarecii - părăsesc încăperile în două sau trei săptămâni de funcționare continuă.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzoarele trebuie pozitionate cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

 

Date tehnice:

Alimentare: 220 V, 50 Hz
Frecventa 30 000 - 65 000 Hz
Puterea sonora: > 2 x 130 dB
Unghiul de propagare: 260º
Suprafata de actiune: pina la 450 m²
Dimensiuni: 105 x 80 x 70 mm
Greutate: 390 gr.


Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!