Ultrasonic Pestrepeller PS-968 In stoc
460 MDL

Detalii:

Acest dispozitiv impotriva rozatoarelor se folosește pentru un control eficient al şobolanilor, şoarecilor  în spaţii închise. Aparatul impotriva rozatoarelor se monteaza pe perete, care permite ajustări unghiulare  eficiente, atunci când dispoziitivul cu ultrasunete este instalat pe tavan sau perete.  Modelul pentru AntiRozatoare este eficient împotriva şobolanilor, şoarecilor  şi  multor alți dăunători. Undele ultrasunetelor nu afectează oamenii şi sunt complet inofensive pentru animalele de casă. Dispozitivul impotriva soarecilor  nu interferă cu echipamentele radio si nu afectează plantele de cameră.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul aparatului antisoareci trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului  este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

 

Date tehnice:

Alimentare: 220 V
Frecventa 20 000 - 27 000 Hz
Unghiul de propagare: 130º
Puterea sonora: > 120 dB
Suprafata de emitere: 80 - 100 m²
Dimensiuni: diam. 105 x 92 x 78 mm
Greutate: 370 gr.

Suprafața de actiune până la 70-100 m².


Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!