Vibrasonic MoleChaser PS-339 In stoc
590 MDL

Detalii:

Majoritatea rozatoarelor subterane ( cartite, orbeci, sobolani de camp, etc.) au vederea slaba, insa simturi tactile si auditive extraordinare, cat si o mare sensibilitate la vibratii. VIBRASONIC Molechaser exploateaza aceasta sensibilitate pentru a alunga animalele subterane din zona sa de actiune, producind un sunet deranjant la o frecventa care simuleaza pericolul pentru cartite, cit si vibratii mecanice puternice, care asigura indepartarea rozatoarelor pe o suprafata de pina la 1500 m.p. VIBRASONIC Molechaser emite circular, avind o raza de pina la 22 metri de la aparat, in conditiile lipsei obstacolelor subterane. Plasati dispozitivul in locul cel mai infestat. Inlocuiti bateriile dupa aprox. 4-6 luni, sau cind sunetul emis de aparat nu se mai aude.

Date tehnice:

DATE TEHNICE:

- Dimensiuni: 42 cm(L) x 5,5 cm (Ø)

- Greutate:     240 gr. fara baterii

- Alimentare:   6V (4 buc. baterii alcaline R20/1.5V)

- Frecventa:     300 Hz + vibratii mecanice

- Raza de eficienta:  1500 (fara obstacole)

Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

Telefon: 060 405 369
Mobil: 060 405 369
Disponibil: Viber si What's Up
contact@antirozatoare.md
Adresa punct de lucru: Chisinau, Str. Bucuresti, Nr.41, Litiera D (colt cu strada Armeneasca)
Adresa sediu social: Chisinau, Str. Mircea cel Batran, Nr.21, Oficiul 75
Produsele au fost incluse in cos!