MouseSTOP In stoc
395 MDL

Detalii:

Cel mai mic dispozitiv cu ultrasunete din lume pentru indepartarea rozătoarelor, este folosit pentru lupta eficientă cu şobolani, şoareci în spaţii închise. Aceste  ultrasunete nu afectează oamenii şi sunt complet inofensive pentru animalele de casă. Studiile de laborator au arătat că undele de ultrasunete afectează sistemul nervos al dăunătorilor, provocând şobolanilor şi şoarecilor, durere şi disconfort. In urma actionarii cu ultrasunete sobolanii şi şoarecii îşi pierd capacitatea de a consuma alimente, apă și de a trăi în linişte. Pentru a scăpa complet de rozatoarele nedorite, dispozitivul AntiRozatoare trebuie să fie lasat cel puţin două-trei săptămâni de funcţionare continuă. Dispozitivul cu ultrasunete impotriva soarecilor, poate fi folosit la domiciliu şi la locul de muncă - în birouri, cafenele, restaurante şi ș.a. Antirozătoare Repeller nu are nevoie de realimentare chimică.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul aparatului pentru alungat rozatoarele, trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului cu ultrasunete este semnalizata de clipirea intermitenta a ledurilor rosu/verde de pe partea frontala a alarmei cu ultrasunete. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

Date tehnice:

Alimentare: 220 V 
Frecventa: 27000 Hz
Unghiul de propagare: 90º
Puterea sonora: > 110 dB
Suprafata de emitere: 60 m²
Dimensiune unitate centrala 138x80x90 mm
Greutate: 160 gr.

Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST-STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

060 405 369
contact@antirozatoare.md
Str. Bucuresti, nr.41, litera D (Str. Bucuresti colt cu Str. Armeneasca)
Produsele au fost incluse in cos!