Bird Chaser In stoc
1400 MDL

Detalii:

În natură, exista păsări de pradă, care vinează alte păsări şi rozătoare mici. Cele mai raspîndite păsări de pradă sunt - șoimii şi bufniţele. Cele mai multe victime ale șoimilor şi bufniţelor sunt şobolanii, şoarecii şi păsările. Principiul pe care funcționează dispozitivul cu sunet acustic anti-pasăre este bazat pe producerea sunetelor de păsări de pradă - vultur, şoim, bufniţă, în scopul de a speria şi izgoni din gradina sau din ograda vilei Dvs păsările nedorite, cum ar fi vrăbii, mierle, porumbei, ciori, grauri si alte. Această metodă eficientă, şi în acelaşi timp umană vă va permite să scapați nu numai de păsări, ci şi de alte animale periculoase şi nocive, cum ar fi şobolani şi şoareci.

Date tehnice:


Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST-STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

060 405 369
contact@antirozatoare.md
Str. Bucuresti, nr.41, litera D (Str. Bucuresti colt cu Str. Armeneasca)
Produsele au fost incluse in cos!