MosquitoX In stoc
215 MDL

Detalii:

Informatii generale

Dispozitivul portabil impotriva ţânţarilor MosquitoX ofera o maxima protectie impotriva insectelor intepatoare in locuintele dumneavoastre, picnicuri, campinguri si in calatoriile dumneavoastra.  Cu aparatul MosquitoX va veti crea o zona ferita de tantari pe o suprafata de cca. 10 m²,pe toata suprafata corpului dumneavoastra unde sa va puteti bucura de liniste fara insectele deranjante.Formeaza o zona de pana la 10 m², ferita de tantari.Este foarte economic, convenabil si prietenos cu mediul inconjurator.Util si comod de folosit.

Modul de functionare

Pentru deschiderea compartimentului unde se afla bateria, rotiti capacul aparatului in pozitia OFF (Pozitia II pe aparat) si trageti usor capacul de la aparat.Introduceti bateria cu polul pozitiv in interiorul compartimentului, acoperiti cu capacul produsului si apasati usor pana ajunge iarasi la pozitia OFF.Pentru a porni aparatul, rotiti capacul in sensul acelor ceasornicului in pozitia ON(Pozitia I)

Date tehnice:

Date tehnice

Alimentarea: 1 baterie AA (R6) baterie alcalina (nu este inclusa)

Frecventa: 5.5 KHz

Raza de actiune: max. 10 m²

 

Cantitate:

ADAUGA IN COS

Produse similare

Despre noi

PEST-STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

060 405 369
contact@antirozatoare.md
Str. Bucuresti, nr.41, litera D (Str. Bucuresti colt cu Str. Armeneasca)
Produsele au fost incluse in cos!