Despre noi

AntiRozatoare.md - marca a SC Vlarom-Com SRL Chișinău - importator și distribuitor în Moldova a dispozitivelor electronice cu ultrasunete pentru îndepartarea rozătoarelor și a altor animale dăunatoare - își desfasoară activitatea din anul 2006 in Chișinău.

Firma noastră pune la dispozitie aparate moderne, ecologice care nu sunt daunatoare omului si mediului ambiant. Aceastea sunt omologate conform normelor si standardelor Uniunii Europene.

Produsele comercializate de AntiRozatoare.md au fost achizitionate de societati comerciale mari din industria alimentara, depozite de medicamente, rafinarii, societati de transport, firme cunoscute de deratizare precum si foarte multe persoane fizice, pentru gospodariile personale.

Conform normelor Uniunii Europene, aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, fara pericol pentru om, fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici) unde nu sunt indicate produsele chimice folosite pentru deratizare sau dezinsectie.

Despre noi

PEST-STOP, distribuitor oficial de mijloace electronice cu ultrasunete pentru îndepărtarea rozătoarelor şi a altor insecte, care funcţionează din anul 2005.

Compania noastra dispune de un echipament modern, ecologic, care nu este dăunător pentru oameni şi mediu. Acestea au fost aprobate în conformitate cu normele şi standardele UE.

Contacte

060 405 369
contact@antirozatoare.md
Str. Bucuresti, nr.41, litera D (Str. Bucuresti colt cu Str. Armeneasca)
Produsele au fost incluse in cos!